Glad pannkaksdag!

IMG_7626-5 Morning pancake lovers! Ni glömmer väl inte att fira i dag? Själv firar jag – pannkaksdagen till ära – med en dekadent hög som jag kallar chocolate chip cookie dough pancakes. Det härliga är att de inte alls är så diabetesframkallande som de kan låta. De innehåller varken mjöl eller socker (okej, det är nog lite socker i chokladchipsen...). Jag vispade ihop typ en mosad banan, två ägg, 1/2 tsk bakpulver, kanske 2 dl havregryn (använder man glutenfri havre blir de helt gf), knappt 2 msk mandelmjöl, salt, en skvätt apelsinjuice, en nypa vaniljpulver, salt, chokladpluppar. Dessutom spetsade jag smeten med någon matsked brynt smör (eftersom jag har byggt upp ett svårt beroende av brynt smör).För att de inte skulle bli allt för hälsosamma toppade jag härligheten med agavesirap smaksatt med choklad. Och mer chokladpluppar.IMG_7653-5 IMG_7631-5