All inn på Madonna Inn

IMG_3196-5 Om man åker bil längs Highway 1, mellan San Francisco och Los Angeles, måste man stanna på Madonna Inn i San Luis Obispo. Det är världens kitchigaste och härligaste hotell. Det finns 109 olika rum att välja mellan, alla med ett eget tema. Exempelvis ”Edelweiss”, för alla som vill leka Julie Andrews, ”All american home”, en svit som ser ut att ha inretts av en desperat hemmafru, eller ”Caveman”, en grotta med leopardmönstrad säng och vattenfallsdusch. Hotellet har även spa, konditori (med extremt stora och rosa tårtor) och två restauranger. Den ena är en orgie i rosa kitsch, den andra ser ut som en korsning mellan en schweizisk alpstuga och en westernsaloon. Här kan man börja dagen med pannkakor, vispat smör och varm lönnsirap. Hugg en läderstol vid den hästskoformade baren och beställ en "full stack".

Fler bilder (och bättre färgbalans) på Jonjons&Grälls fina resblogg.

IMG_3277-5 IMG_3264-5 IMG_3248-5 IMG_3126-5