I ♥ Tom's Restaurant

tomsdiner2 Tom's Restaurant i Brooklyn är ett av New Yorks bästa stopp för pannkakslovers. På menyn finns 14 olika varianter, bland annat klassiska silver dollars (amerikanska minipannkakor), sötpotatispannkakor, ”Harvest Pancakes” (tranbär och majs) och ”Supreme” (mango, blåbär och valnötter). Samtliga serveras med lönnsirap och tre(!) olika sorters smaksatt smör.Alla NY-bor har ju sin egen favorit-diner, själv hade jag gjort Tom's till mitt stamlokus om jag bodde i staden. Stället har funnits sedan 1936 och har väggar täckta av tidningsklipp, kitchiga blommor och fotografier på kända gäster. I kassan sitter en dam som ser ut att vara jämngammal med inredningen.IMG_1130-5 IMG_1100-5 IMG_1114-5 Tips: Undvik helgmorgnar och medtag cash. Adress: 782 Washington Ave, Prospect Heights, Brooklyn. Obs! Förväxla inte Tom’s Restaurant i Brooklyn med Tom's Restaurant på Manhattan (känd från Seinfeld). Dit ska man gå för att fota neonskylten, inte äta pannkakor. IMG_0726-5