Ägg & du

Egg n You Diner, Fort LauderdaleHög pannkakskonsumtion kan inte bara ge inre lycka, skörbjugg och diabetes. Det kan ge jobb också. Ett levande bevis är Gail Boyles, servitris på Egg & You Diner i Fort Lauderdale, Florida. Hon besökte Egg & You så ofta att ägaren gav henne deltidsjobb. – Det första jag tänkte var: "Wow, då får jag äta gratis pannkakor", säger Gail och berättar att jobbet även har lärt henne hemligheten bakom kökets pannkakor: lite vaniljextrakt i smeten.

Egg & You är urtypen av en klassisk, amerikansk diner. Här blir man välkomnad av servitriser som kallar gästerna darling och serverar en outsinlig ström kaffe. I de blå vinylbåsen sitter tidningsläsande gubbar, söta pensionärspar och barnfamiljer. Menyn består av dinerklassiker som omeletter, burgare, BLT:s och pannkakor, allt serverat i grovarbetarportioner.

Bästa rådet till den som befinner sig i Fort Lauderdale är alltså: passera Ihop (undermålig pannkakskedja), åk hit.

Egg & You, 2621 N Federal Hwy, Fort Lauderdale. _MG_2377-5 _MG_2405-5 _MG_2403-5 Egg n You Diner, Fort Lauderdale. _MG_2370-5 _MG_2437-5 _MG_2443-5 _MG_2368-5