Coco Tobago

_MG_4544-5 Alla som har tröttnat på minimalistiska designhotell rekommenderas att åka till Tobago och checka in på Coco Reef. Hela hotellet går i persikofärger och är dekorerat med ett storblommigt tyg som hotellägaren måste ha fått ett pangpris på i början av 80-talet. Lampskärmar, överkast, kuddöverdrag – allt blommar.Majoriteten av gästerna är medelålders/nypensionerade brittiska par. Samtliga tycker att hotellet är "divine".

I frukostmatsalen väntar utsikt över det Karibiska havet och fullt godkända amerikanska pannkakor. Min vana trogen frågade jag efter receptet och fick veta att även denna frukostkock använder sig av pannkaksmix, närmare bestämt Betty Crockers. Toppat med färsk, söt ananas och banan är detta en svårslagen karibisk frulle. Det är dock inte Tobagos godaste pannkakor. Stay put för vägbeskrivningen till dem.

IMG_6640-5

Enda minuset med Coco Reef är att man håller med rovfåglar i matsalen. IMG_6651-5_MG_5230-5 _MG_5019-5 _MG_4562-5