Gissa bajset

Världens bästa pappa heter Nathan och bor i Washington. Medan andra småbarnsföräldrar slevar upp en klutt havregrynsgröt till frukost serverar Nathan sina barn havets hela fauna. Ge Nathan lite pannkakssmet och han kan trolla fram vad som helst: inre organ, insekter, Chewbacca. Min favorit är bajsbuffén. Den imponerar inte lika mycket tekniskt men är oemotståndlig i sitt UR-aktiga allmänbildningstänk. Learning by eating.

Gissa bajset-quizet är också perfekt helgpyssel för alla småbarnsmorsor/-farsor som har tröttnat på att aldrig få uppskattning vid köksbordet.

Känns djurbajs alldeles för simpelt kan du göra... Justin Bieber, till exempel.

För mer pannkakskonstinspiration rekommenderas Namn och Nytt, som nyligen efterlyst läsarnas bästa spiskonster. Men DN-läsarnas bidrag står sig givetvis slätt mot Nathans.

_MG_0950-5